• Kekurangan Supplier Kripik IC
  • Pemasok STMicroelectronics
  • Pemasok Instrumen Texas
  • PENGGUNAAN PRODUK

    Produk kita digunakake ing pirang-pirang industri

  • Pusat Warta

    Ngatur produk sampeyan kanggo kabutuhan industri

  • Hubungi Kita

    Layanan Online 24 Jam

  • babagan

Shenzhen Zhen Rong era Supply chain management Co., Ltd. utamane operasi merek: TI, ST, NXP, ADI, MAXIM, INFINEON, FAIRCHILD, ON, VISHAY,... Shenzhen Zhen Rong era Supply chain management Co., Ltd. diadegaké ing 2014, iku supplier gedhe saka komponen elektronik (utamané sirkuit terpadu). Minangka kualitas dhuwur profesionalkomponen elektronik, kekurangan chip IClanMCU kelas otomotifpabrikan lan supplier âing China, kita duwe luwih saka sepuluh taun dodolan profesional lan pengalaman layanan, ing baris karo prinsip customer pisanan, reputasi pisanan, spesialisasine ing seri komponen ing saindhenging donya, utamané wis utawa bakal mandhap saka varieties lawang sebagean kadhemen, nanging uga kekuatan perusahaan, lan wis nomer akeh persediaan. Perusahaan netepi prinsip "akeh sumber, kualitas apik, rega murah, pangiriman cepet", kerjasama jangka panjang adhedhasar integritas. Perusahaan kasebut duwe saluran pasokan sing apik.

Maca liyane